20-07-2021

Startpagina links kopen

 

Startpagina linkTegenwoordig zijn er veel verschillende dingen die je kunt kopen. Zo zal je niet perse opzoek hoeven gaan naar startpagina links. Je kan ze ook kopen. Veel bedrijven doen dit omdat ze zelf geen tijd hebben om links te zoeken en ze wel de juiste links kunnen kopen. Het kan namelijk behoorlijk wat tijd kosten om de juiste links voor jouw website te kunnen gaan vinden. Niet elke website past bij jouw website en soms duurt het heel erg lang voordat je ergens reactie op krijgt bij een linkaanvraag. Dit is één van de reden dat mensen er voor kiezen om links te gaan kopen. 

 

Zijn startpagina links duur?

Wanneer je op zoek gaat naar startpagina’s links om te kopen, wil je hier natuurlijk niet de hoofdprijs voor gaan betalen. Gelukkig valt het heel erg mee hoe duur deze links zijn. Het ligt er eigenlijk vooral aan waar je ze zal gaan kopen. De ene website verkoopt ze voor 1 euro en de andere website verkoopt ze voor 75 euro.

Het ligt er bij het kopen van links vooral aan wat voor links je precies wilt hebben. Het is namelijk erg belangrijk dat je wel de juiste links koopt. Op het moment dat het niet de juiste links zijn, zal je niet hoger in Google komen. Dit is natuurlijk wel je uiteindelijke doel en daarom is het zo belangrijk om de juiste links te kopen. Wanneer je de juiste links hebt gekocht zal je er heel erg veel voordelen uithalen en loop je niet het risico dat je de links toch beter niet had kunnen kopen. Want dan is het uiteindelijk weg gegooid geld.

Gelukkig kun je op verschillende websites voor een kleine prijs al op zoek naar de links die jij graag zal willen hebben. Elke link komt vanaf een ander IP-adres dus daar zal je verder ook geen problemen mee krijgen. Het is daarnaast fijn dat je bij bijna elk bedrijf direct met de links aan de slag kan en dat je er dan niet op hoeft te gaan zitten wachten. Dit is namelijk wel het geval wanneer je zelf op zoek naar links zal moeten. Dit duurt vaak wel even een tijdje en dat kan best wel lastig zijn als je graag verder wilt scoren met je website.

Maakt het uit bij welke website ik ze koop?

Naast de prijs kunnen er eventueel andere redenen achter zitten waarom je bij de ene website wel links koopt en waarom bij de andere niet. Eén van de reden kan zijn wat voor een soort aanbod de website heeft. Wanneer de website maar een klein aanbod heeft, is het niet altijd handig om daar je links te kopen. Het kan dan namelijk zijn dat je een groter aantal wilt gaan kopen terwijl dit niet kan bij deze linkbuilders. Er zijn ook aanbieders waarbij alle links op 1 ip adres staan, dat is ook iets waar je niet al je links wil kopen echter slechts 1 of enkele. Dan zijn er nog websites die alleen startpagina links verkopen en verder niks, het is altijd wel beter om ook andere soorten links te kopen!

Sommige website die links verkopen zijn erg groot en kun je er alles vinden wat je nodig hebt. Alle informatie staat op hun website en dit is heel erg handig voor wanneer je op zoek bent naar bepaalde dingen. Op de website kun je vaak ook de prijzen al zien wat de links je gaan kosten. Startpagina links hebben doorgaans dezelfde prijs per portal en homepage links variëren per link afhankelijk van de seo metrics.

Zijn links kopen goedkoper dan zelf zoeken?

Als je denkt dat de links wat aan de dure kant zijn, dan is het handig om even na te gaan wat het je kost wanneer je ze zelf zoekt. Eén van de dingen wat het kost is namelijk tijd. Het kost behoorlijk wat tijd om de juist links te vinden. Natuurlijk maakt dit niet heel erg veel uit, maar de tijd die je in het zoeken naar links steekt, kun je uiteindelijk ook weer in iets anders gaan steken. Wanneer je bijvoorbeeld in die tijd verder aan je website werkt hebt je twee vliegen in één klap.

Daarnaast als je er zelf geen tijd voor hebt maar iemand in huurt om het te doen, kost het je veel geld. Seo bureaus vragen vaak een vergoeding per uur / per link / per pakket. Om deze links te zoeken die aansluiten op je website kost tijd en expertise. Op deze manier betaal je een SEO of marketing bureau altijd meer voor je links maar dan ben je wel helemaal ontzorgd.

Zelf startpagina links kopen blijft laagdrempelig en zitten veel voordelen aan. De startpagina links zijn, 1: niet al te duur, 2: makkelijk te verkrijgen en 3: je hebt ze direct. Dit zijn drie belangrijke aspecten en ook voor veel andere website eigenaren de belangrijkste aspecten. Veel website eigenaren hebben startpagina links gekocht en hebben daar doorgaans hun vindbaarheid flink mee verhoogd.

 

Verschillen tussen starptagina link aanbieders

 

De links die je aanschaft bij Adverteren.goedbegin.nl:

 

  1. Heb je keuze uit 400.000 startpagina's verdeeld onder 100+ portals
  2. Kan je links plaatsen voor 1 of meerdere jaren (prijs is per jaar)
  3. De startpagina's zijn van dezelfde eigenaar beheert door derden
  4. Startpagina links worden automatisch geplaatst
  5. Verschillende soorten links zoals; startpagina, homeapge, artikel, regionale, partner, categorie links en verder advertenties en blogs.

De links die je aanschaft bij Permanentelinks.nl:

  1. Heb je keuze uit tienduizenden startpagina's
  2. Worden links permanent geplaatst
  3. De links zijn van verschillende eigenaars
  4. Startpagina links worden handmatig geplaatst
  5. Een keuze uit startpagina of homepage links